Ви можете зберегти поточний фільтр, щоб надалі мати можливість швидко його увімкнути.
Під час збереження ви повинні вказати унікальну назву фільтра (у разі збігу назви буде виконано перезапис).
Фільтри зберігаються у браузері (а не у вашому профілі). Тому в інших браузерах або на інших пристроях ви не знайдете збережені фільтри.